Gambit
Ishtar
Contact
Verbeter uw paardrijvaardigheden onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur!

Efficiënte training voor ruiter te Laakdal, Antwerpen.

Ruiters van alle leeftijden zijn welkomop de trainingen van Stal Greesa! We bieden voor starters en gevorderden aangepaste opleidingen aan onder leiding van een gediplomeerde instructeur. Bovendien hoeven deze trainingen ook niet in onze manege door te gaan; wij geven ook lessen op locatie. Wij instrueren u tevens met plezier op uw eigen paard als u dat verkiest.

Bij onze beginnersopleiding zullen we stap voor stap uw vaardigheid in de omgang met paarden opbouwen. Dit start met het correct aanleren van de verzorging van een paard en gaat van daaruit verder. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om gerust en met vertrouwen in het zadel te kunnen zitten.

Verder voorzien we dressuur en springlessen aan gevorderde ruiters. Stal Greesa beschikt over zowel een binnenpiste en een goed verlichte buitenpiste met springparcours, waar we ook ’s avonds trainingen kunnen laten plaatsvinden.

Wij kunnen onze opleidingen ook aan groepen geven. Heeft u een ruiterclub of –vereniging, informeer dan zeker naar de mogelijkheden.

Schrijf u in voor een deskundige training voor ruiter in Laakdal, Antwerpen. U kan ons de hele dag door telefonisch of via het contactformulier bereiken. U bent ook altijd welkom in Stal Greesa, te vinden op Meerhoutstraat 92 te Laakdal.

Contacteer ons!
03 500 03 28