Gambit
Ishtar
Contact
Professionele bemiddeling bij koop en verkoop van paarden.

Het ideale sportpaard kopen te Laakdal (Antwerpen).

Bent u van plan om een dressuur- of sportpaard te kopen in Laakdal (Antwerpen). Spring eens binnen bij Stal Greesa! Wij kunnen u bijstaan met raad en daad. Wij bieden zelf geregeld paarden te koop aan die we eigenhandig hebben getraind. Bij ons bent u ervan verzekerd dat het verkregen paard een uitmuntende opleiding heeft gehad van een gediplomeerde instructrice.

Daarnaast kan u gebruikmaken van onze diensten als bemiddelaar. Heeft u een paard dat u graag had verkocht? Wij kunnen u advies geven over een correcte vraagprijs, in ons eigen professionele netwerk nagaan of er geïnteresseerde kopers zijn en u eventueel de beste en betrouwbaarste websites tonen waarop u het dier te koop kan zetten.

Twijfel niet als u een sportpaard wil kopen te Laakdal (Antwerpen). Maak vandaag nog een afspraak bij Stal Greesa om onze paarden te komen bezichtigen. U kan ons de hele dag door bereiken op ons telefoonnummer of via het contactformulier. De manege is gesitueerd op Meerhoutstraat 92 in Laakdal. Bovendien kan u op deze website al uitgebreide informatie terugvinden over de paarden die Stal Greesa op dit moment aanbiedt.

DRESSUURPAARD te KOOP

Contacteer ons!
03 500 03 28