Gambit
Ishtar
Contact
Wij willen onze paarden laten schitteren!

Stal Greesa zet zijn zinnen op paardenwedstrijden in Antwerpen.

Een van de doelstellingen van Stal Greesa is het succesvol deelnemen aan het competitieve circuit in België. We hopen met de paarden die we zelf hebben opgeleid sterke resultaten neer te zetten. We leggen ons daarbij toe op onze specialiteit: de jumpingwedstrijden.

Enkele wedstrijden die in onze agenda aangestipt staan: de Cyclus Jonge Paarden en de provinciale Silver League. Als we daar een goede beurt maken, willen we ons richten op de nationale Gold League, om uiteindelijk een plaatsje te verwerven op Jumping Mechelen, hét jumpingevent in België.

We zullen deze wedstrijden rijden met onze eigen paarden, maar kunnen eventueel ook met andere dieren deelnemen. Indien u een paard heeft dat u graag wat wedstrijdervaring wilt laten opdoen, dan bieden wij u de mogelijkheid om dat door ons te laten doen. Neem hiervoor gerust contact met ons op of kom eens bij ons langs.

Stal Greesa heeft verschillende paardenwedstrijden in Antwerpen op haar programma staan. We kijken ernaar uit om met de jonge paarden die we met liefde en enthousiasme hebben opgeleid aan de competities deel te nemen. Als u de ruiters of paarden graag in levende lijve wil ontmoeten, dan kan u altijd telefonisch of via het contactformulier een afspraak regelen. Ook in de manege bent u steeds welkom. Stal Greesa bevindt zich op Meerhoutstraat 92 te Laakdal.

 

30/7-31/7-01/08-02/08 Sanne neemt deel EUROREGIO Woutershof te Kuringen , ook EVITA neemt deel met een pony van stal greesa.

Contacteer ons!
03 500 03 28