Gambit
Ishtar
Contact
De vedettes van Stal Greesa!

Bekijk onze getrainde paarden voor wedstrijd in Laakdal, Antwerpen.

Manege Stal Greesa begeeft zich ook in het competitieve jumpingcircuit met haar eigen opgeleide paarden voor wedstrijd in Laakdal (Antwerpen). De dieren hebben allemaal een eersteklas training achter de rug, onder leiding van onze gepassioneerde amazone, Sanne Stoffels.

Hier op onze website kan u een blik werpen op onze toekomstige kampioenen en ze wat beter leren kennen. De specialiteit van Stal Greesa is jumping en daar zetten we dan ook sterk op in. Het is onze ambitie om door te stoten naar de nationale competitie.

Heeft het bekijken van de foto’s van onze wedstrijdstaluw interesse gewekt of misschien opnieuw aangewakkerd om uw eigen ruitersvaardigheden te verbeteren? Wij bieden professionele lessen op maat aan, gegeven door gediplomeerde en enthousiaste instructeurs. Zowel beginnende ruiters als gevorderden kunnen bij Stal Greesa terecht voor opleiding. Raadpleeg de specifieke webpagina voor meer informatie!

Ontdek onze paarden voor wedstrijd in Laakdal, Antwerpen. U kan Stal Greesa de hele dag door contacteren op het telefoonnummer of via het contactformulier. U kan ook op elk moment van de dag de manege zelf bezoeken. Stal Greesa is gelegen op Meerhoutstraat 92 te Laakdal.

29/07/2015 Vertrek Sanne Stoffels met 3 paarden naar EUROREGIO Woutershof te Kuringen. deze wedstrijd gaat door op 30/7-31/7-01/08 en 02/08.

Met Gambit springt zij 1,2 m

        Ishtar                     1,1 m

        Fierro                      1,1 m

Voor Sprintijden ebn meer inlichtingen zie www.woutershof.be

 

 

 

Contacteer ons!
03 500 03 28