Gambit
Ishtar
Contact
Uw paard in goede handen.

Deskundig uw paard laten africhten in Laakdal (Antwerpen): Stal Greesa.

Zoekt u een betrouwbare manege om uw paard te laten africhten in Laakdal (Antwerpen)? Stal Greesa biedt gerichte en professionele trainingen aan van jonge paarden, op onze manege of naar wens bij u thuis. Wij kunnen een basisafrichting geven, namelijk het zadelmak maken van de dieren, waarbij we ze laten gewennen aan zadel en berijding door een ruiter. Verder voorzien we ook gewenningstrainingen voor transport, zodat ze zonder al te veel stress vervoerd kunnen worden.

Daarnaast verstrekken we ook coaching met het oog op competities. Wij leiden de paarden dressuurmatig op, waarop doorgedreven training voor jumping kan volgen. U kan een paard via Stal Greesa ook echte wedstrijdervaring laten opdoen: wij nemen voor u met het paard deel aan de gewenste onderdelen bij competities. Informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden.

Stal Greesa is een eersteklas manege om een paard te laten africhten in Laakdal, Antwerpen. Wij verzorgen en leiden uw dieren met kennis ter zake. Uw paard is onze passie! Twijfel niet, maar neem contact op met ons als u graag een paard zou laten trainen. Wij zijn bereikbaar via het mailformulier of op ons telefoonnummer. U kan ook altijd op de manege zelf langskomen, er is steeds iemand aanwezig overdag. Stal Greesa is gesitueerd op Meerhoutstraat 92 in Laakdal.

Contacteer ons!
03 500 03 28